Skip to content
Appartement My Precious

Appartement My Precious is een home away from home  op de eerste verdieping van Maritha's atelier. Je hebt er alles bij de hand. Er zijn vier heerlijke boxspringbedden en een badkamer van formaat, uitgerust met bad, wastaf, toilet en een aparte douche. Ook kun je rekenen op een moderne keuken, die van alle gemakken is voorzien. Wel zo handig voor wie langer komt logeren. Bij de inrichting is met oog voor detail te werk gegaan. En dat zie je. Alles is tot in de puntjes verzorgd. Last but not least; een eigen ingang waarborgt de privacy. Net als bij de B&B kamers, trouwens.

Vanaf de eerste mooie lentedag word je vast naar buiten gelokt door de 600m2 grote borderuin met zijn veranda. Wordt het een plekje in de schadum of de zon? Deckchair in de relaxstand, kussen in de rug en genieten maar! Ook de omgeving nodigt uit tot doen, zien en beleven. Golfliefhebber? Op zoek naar een goed eetadresje? Klop rustig bij ons aan. Wij staan je maar wat graag terzijde. Persoonlijke aandacht voor onze log├ęs staat centraal. Wij zijn dan ook erg blij met alle positieve feedback van de afgelopen jaren. En het aantal gasten groeit nog steeds.

Iets te vieren met familie, vrienden, collega's of de buren? Boek dan het appartement in combinatie met een of meerdere kamers van de B&B en de hele bubs kan mee. Tot wel elf personen ben je 'onder ons'. Idee voor creatievelingen: met een groepje vanaf zes personen kan iedereen zelf de handen uit de mouwen steken tijdens een workshop in het atelier.

"Jammer dat we weg moesten. Komen zeker weer terug. Maritha en Simon zijn geknipt voor dit vak".
Annelies, Assen

"Overal is aangedacht. Je komt niets te kort. Een verblijf in een vijfsterrenhotel kan hier, wat mij betreft, niet aan tippen.
Moniek, Venlo

 Klik hier (kenmerken) voor een overzicht van de faciliteiten.

Klik hier (fotoboek) voor de laatste beelden van appartement My precious.

Klik hier (groepen) voor informatie over een groepsverblijf.